середа, 29 серпня 2012 17:53

Серед приватних детективів багато шахраїв - експерт

Серед приватних детективів багато шахраїв - експерт
Шахраї часто просять розплатитися через мережу. Фото: yak-prosto.com

Приватні детективи попереджають, що варто побоюватися шарлатанів серед їх колег. Адже ті можуть взяти гроші з клієнта і об'єкта розслідування. І дають поради, що визначити шахраїв та такі ж агентства можна за їх офіційним сайтом. Про це під час прес-конференції розповів віце-президент "Всеукраїнської асоціації приватних детективів" Ігор Тимофеєв.

"Часто люди називають себе приватними детективами не будучи ними. При цьому працюючи у службі безпеки якогось банку. Нечесні детективи можуть отримати замовлення і підійти з цим завданням до об'єкту розслідування. А потім домовитися і отримати гроші у нього. Може скласти звітність і отримати гроші з обох сторін. Напевно, всі це розуміють, але не всі замислюються над цим", - розповів Ігор Тимофеєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сталлоне найняв детектива для розслідування смерті сина

Експерти радять, звертати увагу на сайт агентства, обираючи приватного детектива.

"Веб-сторінка несправжнього агентства з вигляду створює масу. Там розміщені статті про те яке має бути справжнє детективне агентство та як розкрити шахраїв. На таких сайтах у 90% буде зазначений мобільний телефон. Самі розумієте, що вони не ідентифікуються. Або номер телефону відділення агентства у США. Це може бути віртуальний телефон. Купуються номери і ви можете дзвонити в Америку. Вам відповість людина, яка сидить десь поруч. Може бути вказана неіснуюча адреса, або адреса якогось великого бізнес-центру для значущості. В основному, такі агентства пропонують оплатити послуги через інтернет, а не через банківський рахунок", - розповів Ігор Тимофеєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Киянка найняла детектива для чоловіка

Проте, він зазначив, що незважаючи на шарлатанів авторитет українських детективів зростає.

"До нас звертаються американці, які хочуть розібратися, що з себе представляє дівчина на якій він хоче одружитися. З якою він познайомився на сайті знайомств, що зараз дуже популярні", - додав Тимофеев.

Зараз ви читаєте новину «Серед приватних детективів багато шахраїв - експерт ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі