середа, 30 жовтня 2013 14:49

Розкішний декор та запаморочливі види - двоповерхова квартира на березі Атлантичного океану
19

Ця шикарна квартира побудована в 2012 році за проектом компанії Antoni Associates. Вона розташована в Кейптауні у ПАР. Дизайн цієї унікальної двоповерхової квартири примітний рисами еклектичного стилю і являє собою приємну суміш різних візерунків, текстур і матеріалів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продумане планування, басейн і доріжки для боулінгу - розкішний просторий особняк у Беверлі Хіллз

У квартирі розмістилися чотири спальні, вбудована ванна, тренажерний зал, бар для розваг, кімната для перегляду фільмів і винний льох. Будинок, в якому знаходяться ці апартаменти, розташований на березі Атлантичного океану і радує мешканців захоплюючими дух пейзажами пляжів Кліфтона і гірського хребта Дванадцяти Апостолів. В унікальну квартиру можна потрапити через верхній рівень. У їдальні, вітальні і кухні, об'єднаних в один простір, передбачений вихід на простору терасу, а гвинтові сходи ведуть з їдальні в основну кімнату для розваг. Архітекторам вдалося зробити загальні зали функціональними і комфортними завдяки акценту на деталях, несподіваних стилістичних рішеннях і використанню вражаючих творів мистецтва.

Створена за оригінальним проектом гвинтові сходи служить сполучною ланкою між двома рівнями квартири, а спеціальні дерев'яні пластини, якими оббиті стіни і стеля, покликані створити атмосферу стриманої вишуканості. Поруч з басейном розташовуються бар і спа-тераса з видом на Атлантичний океан.

Зараз ви читаєте новину «Розкішний декор та запаморочливі види - двоповерхова квартира на березі Атлантичного океану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі