четвер, 17 травня 2012 11:39

Роботу графітяра Бенксі знищив відповідальний сантехнік

Графіті роботи Бенксі, що зображує пацюка з парашутом і оцінене у 50 000 доларів, знищив сантехнік, який проклав труби через стіну із зображенням в мельбурнському районі Праран.

Багато жителів кварталу висловили обурення у зв'язку з тим, що графіті, намальоване художником 15 років тому, було зіпсоване таким чином, повідомляє російська служба ВВС.

"Вони несвідомо знищили важливу частину міського пейзажу, яка, безумовно, є прекрасним зразком стріт-арту, навіть не подумавши про це. З іншого боку, Бенксі, можливо, посміявся б, дізнавшись, що всі так переживають через те, що він може намалювати в будь-який день ", - заявила ЗМІ місцевий бізнесмен Тіна МакКензі, знайома з автором твору за листуванням.

Щур з парашутом став вже третьою з 2010 року роботою художника, знищеною в Мельбурні: попередні дві були випадково зафарбовані при проведенні мерією реставраційних робіт.

Бенксі ретельно приховує своє реальне ім'я, оскільки більшу частину своїх картин він малює на стінах будинків у британських містах.

Зараз ви читаєте новину «Роботу графітяра Бенксі знищив відповідальний сантехнік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі