понеділок, 28 травня 2018 23:28

Показали найвражаючі фото природи 2018 року
13

Фламінго в Селестун, Мексика. Автор Джонатан Росс
Фото: his.ua
 Блакитна гну мігрує через річку Мара. Фото: Гурдьял Сингх, 2018 рік.
Від автора: «Просто один з дивних моментів. Замість листопада в Вермонті, я опинився на горі в Уганді, в декількох кроках від мами-горили і її дитини ». Марк Пол, 2018 рік.
 Фотограф Маріо Дельгадо Малагон: «Я багато раз плавав з акулами, але це було моє перше занурення з крокодилами. З акулами я відчував себе в більшій безпеці ».  Архіпелаг Сади Королеви, Куба.
На японському острові Шодосіма рідкісні макаки або снігові мавпи. Взимку температура в цих місцях часто опускається набагато нижче нуля. Тому мавпи збираються зграйками і гріються, притискаючись один до одного.  Фото: Кей Номіяма, 2018 рік.

Неймовірні пейзажі і зворушливі моменти, зафіксовані в дикій природі - ці та інші світлини увійшли до найкращих знімків конкурсу 2018 National Geographic Travel Photographer of the Year.

Це змагання фотографів і їх робіт, зроблених під час подорожей по найживописніших, несподіваним і дивним куточкам планети. Грунтуючись на побачене, можна запросто створити карту своїх подорожей для ще більш красивих знімків або просто, для душі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: National Geographic шокував знімками тварин, які гинуть від пластику

Фотограф Владислав Мусієнко опублікував серією пейзажів України під назвою "Файна Юкрайна".

Фотограф розповів, що по роботі йому іноді доводиться літати вертольотом. І те, що він бачить в ілюмінатор, не змогло залишити його байдужим.

"Україна з повітря - фантастична, причому в будь-яку пору року. Так виникла ця серія", - зізнався Владислав.

Зараз ви читаєте новину «Показали найвражаючі фото природи 2018 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі