середа, 10 червня 2020 17:26

Під час видалення пухлини мозку жінка фарширувала оливки. Вийшли смачні

Автор: twitter.com/lacittanews
  Під час таких операцій без наркозу пацієнтів просять чимось зайнятися, щоб стежити за роботою мозку
Під час таких операцій без наркозу пацієнтів просять чимось зайнятися, щоб стежити за роботою мозку

Під час операції з видалення пухлини з лівої скроневої частки головного мозку 60-річна італійка готувала фаршировані оливки по-асколанськи.

Операція минула успішно, оливки теж вийшли смачними, повідомляє італійське інформагентство ANSA.

Пухлину видаляла команда з 11 лікарів госпіталю в місті Анкона, що біля узбережжя Адріатичного моря. За словами нейрохірурга, який оперував жінку, все "минулося дуже успішно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік дізнався, що прожив 20 років із зубом у носі

Він також додав, що за годину, поки тривало видалення пухлини, пацієнтка встигла зробити 90 фаршированих оливок. Пацієнтка готувала оливки по-асколанськи: згідно з рецептом, їх фарширують начинкою з м'ясного фаршу, овочів і сиру, після чого обсмажують у фритюрі.

Лікарня в Анконі за останні роки здійснила понад 60 операцій на головному мозку без наркозу. На одному з етапів пацієнтів просять чимось зайнятися, щоб стежити за роботою мозку і мінімізувати можливі збитки хірургічного втручання. Ще один пацієнт, наприклад, попросив дивитися мультфільми, але зазвичай люди вважають за краще грати на музичних інструментах.

У 35-річної львів'янки видалили кистому вагою понад 40 кг. Це найбільше стороннє утворення, з яким стикнулись львівські медики.

Зараз ви читаєте новину «Під час видалення пухлини мозку жінка фарширувала оливки. Вийшли смачні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі