четвер, 17 листопада 2011 14:34

Чоловік обігнав коня на дистанції 50 метрів

Чоловік обігнав коня на дистанції 50 метрів

Олег Рябо біг наввипередки 50 метрів і двічі по 200 метрів з кобилою Росинкою. Першу відстань подолав перший. Інші два рази програв. Прославився еротичними скульптурами українських політиків – Юлії Тимошенко, Раїси Богатирьової, Ганни Герман.

"Побіг із конем наввипередки, щоб привернути увагу людей до проблем екології, фізичної культури і ставлення до тварин. Якось біжу парком у Комсомольську. У кущах сидять двоє
пацанів, років по 15, бульбулятор курять, гигочуть. За пару метрів мужик бульдога вигулює. Той учепився зубами в гілку, гойдається, як сарделька, гарчить. Трохи далі менти з-за дерев виглядають. У них там злачне місце – скутеристів ловлять і штрафують. Оце така ідилія: наркомани-малолєтки, собака без намордника, менти й спортсмен. Думаю, треба щось робити. Щоб кожен задумався, як живе і що робить", - розказав Олег Рябо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найдорожчий кінь в Україні любить інжир та оливкову олію

Він ходив до однієї школи з Юлією Тимошенко.

"Дружина допитувалась, що задумав. Мовчу, як партизан. Наташа завжди критикує мої ідеї. Така в неї політика. Якщо не вийде, каже: я тебе попереджала, так і буде. А як дізнається, що в якомусь проекті участь бере жінка – мізки винесе. Наташа ревнива. Я ще на свою голову розказав їй, що з Юлею Тимошенко ходив до однієї школи. Вона займалась спринтом і стрибками в довжину, а я – кросом. Чотири дні до змагання не займався сексом. Беріг сили", - зазначив чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кінь випередив скульптора на 30 метрів

Коней Олег Рябо не любить з дитинства.

"Малим, років 4-5, бачив як п'яний дядько знущався з лошиці. Бив її дрючком, до морди ліз. Вона викручувалася, іржала. Коні взагалі перегар не переносять. А тоді як гризнула його біля ліктя. Мужик горланив не своїм голосом. Задер руку до гори, а кров до плеча стікає. Я злякався. Коли Росинка на старті гарцювала – тікав від неї подалі, щоб не вкусила чи копитом не вдарила", - пояснив експериментатор.

Прочитати детальніше про плани Рябо на нові забіги можна в журналі  "Країна" № 44 (97) за 18 листопада 2011 року.

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік обігнав коня на дистанції 50 метрів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі