четвер, 13 серпня 2009 13:38

У США живе кінь-карлик розміром з кота (ФОТО)

Кода, мініатюрний самець поні , діагностований американськими ветеринарами як карлик, перенесе декілька пластичних операцій на суму $15 000. Він має зріст 59 см, та й той коли стоятиме на задніх кінцівках.

В даний час тварина перебуваєя під наглядом лікарів ветеринарної клініки, оскільки через свої розміри має немало проблем зі здоров"ям. Незабаром він насолодиться життям домашнього вихованця, відзначає TheDailyMail.

"Ростом він трохи вищий за кота. Я ніколи не бачив, щоб поні був настільки маленьким. 13-місячний Кода переніс численні операції на ногах, у нього сильно видається щелепа, очі витрішкуваті, кирпаті ніздрі, зморщений ніс і грива як у індіанця", - сказав ветеринар коня-карлика Енді Лінч, додавши, що здивований, як він ще живий при такому стані здоров"я.

Медсестра клініки Карен Стефенсон, здивувавшись бадьорістю і життєрадісністю хороброго Коди, вирішила взяти тварину собі.

"Він заслуговує на хороше життя", - сказала Стефенсон.

Доктор Лінч провів Кода операцій на суму в 5 тисяч доларів, проте поні має потребу ще в $15 000 на лікування. Незабаром йому прооперують щелепу і видалять зуби, які не поміщаються в роті.

"Він дуже хоробрий, слухняно вживає всі ліки і поводиться як маленький чоловік", - додав Лінч.

Dailymail.co.uk, Кореспондент

Зараз ви читаєте новину «У США живе кінь-карлик розміром з кота (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі