четвер, 19 лютого 2015 13:23

Лос-анджелеські безхатьки розбираються в моді краще за будь-якого хіпстера
18

Вулична мода - це той fashion напрям, який припав до смаку не тільки модним street-style блогерам і хіпстерам, але так само і бездомним.

Французький фотограф Жеральдін Фрейєсен визнає: деколи найбільш приголомшливі і немислимі модні тенденції виходять від тих, у кого менше всього фінансових можливостей для того, щоб модно одягатися. Її "моделі" дуже пишаються своїм креативним зовнішнім виглядом.

Вперше француженка Жеральдін, що нині проживає в Лос-Анджелесі, потрапила в квартал Скід-Роу, коли працювала над документальним проектом. Цей район вважається одним з найбідніших у місті, і тут бродить чимало асоціальних елементів, що робить це місце досить небезпечним. Однак воно захопило Жеральдін настільки, що вона вирішила затриматися тут після зйомок - побродити вулицями, поспілкуватися з місцевими жителями. Звичайно, фотограф завжди напоготові і знає, коли можна показувати свою камеру, а коли краще почекати. І ось серед бездомних, численних притулків для них і обшарпаних однокімнатних квартир вона зустріла дивовижних людей, які демонструють неймовірні поєднання вуличної моди.

Жеральдін хотіла зануритися в атмосферу цього місця і відчути його самобутність. Вона не хотіла виставляти Скід-Роу аутсайдером або якось паплюжити його мешканців. Жеральдін завжди питає дозволу, перш ніж зробити фото, але найчастіше її майбутні моделі самі першими просять дозволу попозувати для неї.

Хоча на знімках більше чоловіків, ніж жінок, фотограф каже, що жінки в Скід-Роу такі ж модні і стильні, але жорстокість на цих вулицях змушує їх бути більш скритними і обережними.

Зараз ви читаєте новину «Лос-анджелеські безхатьки розбираються в моді краще за будь-якого хіпстера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі