четвер, 05 липня 2018 17:20

Котяча сієста: показали милі фото відпочинку пухнатих улюбленців
14

Фото надала благодійна організація Born Free
Фото: http://www.dailymail.co.uk/
Фото надала благодійна організація Born Free
Фото надала благодійна організація Born Free
Фото надала благодійна організація Born Free
Фото надала благодійна організація Born Free

Міжнародний благодійний фонд Born Free, який бореться за збереження різних видів тварин, оголосив конкурс на кращі фото домашніх улюбленців. Члени організації вважають, що це допоможе звернути увагу людства на проблему поступового вимирання представників сімейства котячих, які живуть у дикій природі.

Проект, відкритий благодійним фондом Born Free, має назву Big Cat Nap. Метою його створення є спроба проінформувати якомога більше людей про загрозливу ситуацію, що склалася в природі з великими кішками. Особливу увагу зосередили на левах — їх нині лишилося всього 20 000 особин. Пише британське видання Dailymail.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Визначили найкращі підводні фото року

Born Free запропонувала всім охочим надіслати світлини свого домашнього улюбленця, зроблені під час його сну. Деякі з них представники організації вже надали у вільний доступ. Серед опублікованих є фото, на яких котики постають то в різних дивакуватих позах, то вмостившись в досить несподіваних місцях, зокрема в горщику для квітів і картонній коробці.

Раніше розповіли, як кумедний кіт "зіпсував" панораму в Google-картах. Творці сервісу сфотографували його в Римі на площі Торре-Арджентіна, на якій розташовані приміщення, де засідав Сенат і вбили Юлія Цезаря.

Зараз ви читаєте новину «Котяча сієста: показали милі фото відпочинку пухнатих улюбленців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі