четвер, 17 січня 2013 09:49

Колишню киянку назвали найсексуальнішою жінкою-політиком Німеччини
6

Фото: Фото: bz-berlin.de

Киянка з єврейським корінням визнана найсексуальнішим політиком Німеччини. Серед німців провели опитування, за підсумками якого перемогла Марина Вайсбанд. Уродженка України Марина Вайсбанд зайняла перший рядок у рейтингу найсексуальніших жінок-політиків Німеччини, складеному німецьким виданням Playboy, повідомляє Bild.de.

В опитуванні Playboy, який проводився серед німецьких чоловіків, взяли участь близько тисячі чоловік. За 25-річну Вайсбанд, яка є екс-лідером Піратської партії, проголосували 29% респондентів. На другому місці опинилася 43-річна заступник голови партії "Лівих" Сара Вагенкнехт(28%), на третьому - 35-річна міністр у справах сім'ї Крістіна Шредер (9%).

За канцлера Німеччини Ангелу Меркель віддали свої голоси лише 3% респондентів.

Марина Вайсбанд народилася 1987 року і виросла в Києві. У 1994 році переїхала з батьками до Німеччини за програмою прийому єврейських іммігрантів. Після закінчення школи в 2006 році почала вивчати психологію в університеті Мюнстера. Керувала Піратської партією Німеччини з травня 2011 року по квітень 2012 року, після чого покинула керівництво партії, через необхідність зосередити увагу на освіті.

8 жовтня 2012 журнал Esquire також назвав Мілу Куніс найсексуальнішою жінкою планети року. Міла Куніс (Мілена Марківна Куніс) народилася в українському місті Чернівці в єврейській родині вчительки фізики та інженера-механіка заводу "Легмаш".

 

Зараз ви читаєте новину «Колишню киянку назвали найсексуальнішою жінкою-політиком Німеччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі