вівторок, 26 лютого 2019 18:35

Із брюнетки в блондинку: кішка усього за рік повністю побіліла з природних причин
7

Усього за 1 рік від природного забарвлення Еллі лишились тільки невеликі чорні плями й сірі смужки.
Фото: instagram.com
Лютий 2017
Квітень 2017
Серпень 2017
Жовтень 2017

Кішка Еллі належить до числа небагатьох тварин, які страждають на вітіліго. Це рідкісне захворювання, за якого через руйнування клітин меланіну відбувається втрата природної пігментації. Хворіє на вітіліго лише 1% людей. Серед тварин ця патологія зустрічається ще рідше.

Від природи Еллі мала чорне забарвлення. Білі плями були лише на грудях, мордочці й лапках. Перша світла смужка на чорній "шубці" кішки з'явилася 2 роки тому. Запідозривши неладне, власниця пухнастої віднесла улюбленицю до ветеринара, де й з'ясувався діагноз. Пише odditycentral.

Через рік після того, як хвороба подала свій перший знак, шерсть Еллі стала майже вся біла. Тільки подекуди лишилися темні плями, які теж продовжують світліти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На волосині від смерті: знайденого в заметах кота повернули з того світу

Раніше показали кошеня із рідкісним синдромом, яке захоплює соцмережі. Вусань страждає на рідкісний синдром, що супроводжується недостатнім виробленням колагену. Через хворобу незначні подряпини на тілі тваринки перетворюються на рани, які прогресують.

Зараз ви читаєте новину «Із брюнетки в блондинку: кішка усього за рік повністю побіліла з природних причин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі