середа, 12 серпня 2020 12:51

Італійцю доведеться заплатити €166 за погану поведінку півня

Італійцю доведеться заплатити €166 за погану поведінку півня
В Італії пенсіонера оштрафували за кукурікання півня. Фото: Pixabay

В італійській комуні Кастірага-Відардо в Ломбардії суд оштрафував 83-річного Анжело Болетті за спів його півня на світанку. Чоловікові доведеться заплатити €166.

Півень Карліно, який належить колишньому мулярові, жив у його друга, але на час відпустки чоловік повернув птаха Болетті, пише місцеве видання iL Cittadino. Проте сусіди не були в захваті від нового мешканця і поскаржилися в поліцію.

Правоохоронець приїхав за адресою о 4:30, та переконався, що птиця дійсно голосно кукурікає. Він попередив господаря, щоб той проконтролював поведінку тварини. Проте чоловікові не вдалося угамувати свого півня, і тепер він повинен сплатити штраф, бо муніципальна постанова забороняє турбувати сусідів з 22:00 до 8:00.

Окрім того, пенсіонеру довелося віддати Карліно після скарг інших мешканців. Болетті заявив, що півень жив у його саду понад 10 років. Після того, як птах повернувся до господаря, він щоранку о 4:30 починав голосно кукурікати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комічні фото котів, які не люблять "ніжності"

Раніше подібна ситуація сталася на заході Франції. У департаменті Приморська Шаранта судили 56-річну Корін Фессо за витівки її півня Моріса. Він кукурікав вдосвіта і будив сусідів, не даючи тим нормально спати протягом декількох років.

Зараз ви читаєте новину «Італійцю доведеться заплатити €166 за погану поведінку півня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі