вівторок, 24 вересня 2019 16:03

Сусідський папуга вкрав золоті сережки

У департаменті Приморська Шаранта на заході Франції судили 56-річну Корін Фессо за витівки її півня Моріса. Він кукурікає вдосвіта і будить сусідів. Ті кілька років не можуть виспатися.

Суд міста Рошфор розглядав справу про шумове забруднення понад два роки. Моріс і його господиня справу виграли. Півню дозволили співати у визначений природою час.

Ми запитали читачів: як ви страждали через сусідських улюбленців?

 

Люблю акваріумних рибок. Купила парчевих коропів за 2,5 тисячі гривень кожен і ската моторо за 5 тисяч. Через тиждень їх з'їв кіт сусідки з горішнього поверху.

Тетяна ШМАРНОВА, 39 років, власниця салонів квітів, Київ

Доберман приятеля хотів облизати мене, коли поверталася з роботи. Не очікувала такого, впала і зламала руку. Господар собаки оплатив лікування. Пес, коли мене бачить, опускає голову.

Ірина МІРОНОВА, 32 роки, кухар, Київ

Сусідський кіт будив мене о п'ятій

ранку. Так нявчав, що прокидався весь під'їзд. Якось зловив його на вулиці й відлупцював. Наступного ранку кіт мовчав, через це я проспав екзамен і не отримав стипендії.

Андрій КУЛАЧЕНКО, 24 роки, студент, Ужгород

Анаконда з'їла мого собаку. Від нього залишилась калюжа крові в сусідському будинку.

Ігор ПЕТРІВ, 26 років, Мирноград, Донецька область

Сусідський папуга вкрав золоті сережки. Одну загубив. Щоб загладити конфлікт, сусід купив нові. Минулого тижня папуга вхопив білизну, яку зняла з мотузки. Пташку привабили яскраво-зелені труси. Було стидно просити їх назад, але пішла, бо дорогі. Папугу ненавиджу, але сусід подобається. Тому вдаю, що дуже на нього зла. Маю привід для візитів.

Тетяна ЯШЕВА, 30 років, власниця весільного салону, Миколаїв

У сусідки ціла котоферма. А в мене – алергія на їхню шерсть. Таблетки їла пачками. Влітку продала квартиру, аби позбутися проблеми. Восени виявилося, що сусід у новому помешканні має трьох собак.

Марія КОЛЬЧЕНКО, 37 років, програміст, Дніпро

Страждаю через козу, яку тримають у дворі поряд. Вона навчилася стрибати через паркан і їсть усе, що бачить. Пошматувала нову постіль, погризла дитячий візок і квіти на клумбі. Сусід не вірить, що то робить його худобина. Встановили відеокамери, показали. А він каже, що це відеомонтаж. Плануємо поставити вищий паркан.

Вероніка ДЕГТЯРОВА, 29 років, домогосподарка, Київ

Дратують сусідські індики. Вилітають на дерева і звідти гидять мені у двір. Раз зібрався на весілля, вийшов до гаража під горіхом, і тут індик навалив на мій білий піджак. Пляма не відіпралася.

Віктор БЕЗУГЛИЙ, 37 років, водій, Вінниця

Зараз ви читаєте новину «Сусідський папуга вкрав золоті сережки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі