четвер, 29 серпня 2013 13:14

Голландці створили "Унікальний парфюм" з усіх ароматів 2012 року

Голландці створили "Унікальний парфюм" з усіх ароматів 2012 року
Фото: drunov.ru

Творчим дуетом Ленерт і Сандер з Голландії був створений аромат " Унікальний парфум " , а точніше він називається " Все" ( Everything ) і складений з 1400 зразків всіх нових парфумів, що вийшли в продаж у 2012 .

Бізнес, заснований на продажу парфумів, досягає більшого успіху за будь-який інший, і щоразу, коли Ви відкриваєте журнал або вмикаєте телевізор, то бачите новий рекламований аромат. Щороку випускаються тисячі нових запахів і, схоже, що світ ніяк не задовольниться існуючими вже духами. Натхненні цим динамічним ринком, голландські художники Ленерт і Сандер провели цілий рік , збираючи 1400 зразків всіх духів, що вийшли торік , і змішали їх усі в 1,5 - літровому контейнері, щоб створити потужну комбінацію. Якщо ви коли-небудь задавалися питанням , як пахла б суміш всіх парфумів у світі , то у вас є шанс дізнатися . Неможливо навіть уявити аромат " Унікального парфуму " , але його творці були такі люб'язні, що поділилися своїми думками про аромат в інтерв'ю з " The Huffington Post " .

"Ми думаємо , що" Унікальний парфум "пахне так , як магазин парфумів і вражає хвилею ароматів , як якщо б ви входили в такий магазин ", - сказали Ленерт і Сандер .

"Наш друг думає , що наше творіння схоже на Шанель № 5. Ми обидва вважаємо , що це не так , проте нам подобається думка , що всі аромати 2012 , змішані разом , пахнуть , як самий культовий запах у світі. Але оскільки цей парфум створений з 1400 різних парфумів, це не означає, що він відразу всім сподобається " , - з'ясував Ленерт після свого досвіду в громадському транспорті.
"Коли Ленерт надушили їм в нашій студії вчора і сів у трамвай , то людина, що сидить поруч з ним , негайно встав , і знайшов собі інше місце після того , як відчув запах наших духів. Але хто казав, що "Унікальний парфум " сподобається всім? " , - сміються художники.

Зараз ви читаєте новину «Голландці створили "Унікальний парфюм" з усіх ароматів 2012 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі