понеділок, 28 березня 2011 09:51

Футбол робить з чоловіків сексуальних насильників

Футбол робить з чоловіків  сексуальних насильників

Результати нового дослідження, проведеного американськими фахівцями, показали, що після перегляду представниками сильної статі футбольних матчів рівень насильства в сім'ї може підвищуватися до 10%.

Як виявилося, саме в цей час значно частішають дзвінки в поліцію від жінок, які зазнали фізичного нападу чи насильства сексуального характеру від власних чоловіків.

У свою чергу, розчарування результатами матчу або несподіваний програш улюбленої команди можуть призвести до неадекватної реакції фанатів і вивести їх з рівноваги. У результаті уболівальники, агресія яких не знаходить іншого виходу, проявляють жорстокість щодо своїх дружин або подруг, нерідко переміщаючи пов'язану з невдачею футбольного клубу злість на інтимну сферу. Максимом сигналів про напад фіксується, як було встановлено, протягом 1-2 годин після закінчення матчу.

На жаль, протилежної тенденції, відповідно до якої кількість звернень до правоохоронних органів могла б зменшуватися після перемог місцевих футбольних команд, виявлено не було.

Як пояснюють керівники дослідження, професор Девід Кард і доктор Гордон Даль, це пов'язано з тим, що негативні події впливають на душевну рівновагу людини завжди більшою мірою, ніж приємні сюрпризи, і можуть змусити її робити такі вчинки, про які згодом вона буде шкодувати.

Зараз ви читаєте новину «Футбол робить з чоловіків сексуальних насильників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі