пʼятниця, 07 червня 2019 23:28

Фото з пляжу, які змусять усміхнутись кожного
26

На пляжу можна побачити немало цікавого й курйозного. Достатньо озирнутися довкола.
Фото: boredpanda.com
На пляжу можна побачити немало цікавого й курйозного. Достатньо озирнутися довкола.
Кожен розважається як може.
Кожен розважається як може.
Кожен розважається як може.

На пляжу можна не лише розкішної засмаги набути й поплескатися досхочу у воді, а й отримати купу емоцій. Щоправда, не завжди приємних. Адже раптово може знайтися хтось на кшталт лисуватого чоловіка середніх років, який норовить зіпсувати ваш кращий знімок своєю появою в кадрі.

Занудьгувати не вдасться, навіть якщо знайдете безлюдну місцину. За відсутності поблизу людей вас розважать чайки. Ці птахи обожнюють полювати на всіляку смакоту й не бояться вихопити її прямо з рук. Підбірку кумедних фото, які доводять, що пляж — не місце для нудьги, представило видання Bored Panda.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секс на пляжі: назвали небезпеку та користь для здоров'я

Стала доступною програма, яка створює фальшиві фотографії з відпустки. Завдяки їй можна переконати всіх, що ви були на піщаному гавайському пляжі, Ніагарському водоспаді чи в Лас-Вегасі, насправді навіть близько не під'їжджаючи до цих місць. Обійдеться світлина з фейкової відпустки в суму від 19 до 49 доларів.

Зараз ви читаєте новину «Фото з пляжу, які змусять усміхнутись кожного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі