понеділок, 03 червня 2019 23:28

Секс на пляжі: назвали небезпеку та користь для здоров'я

Секс на пляжі: назвали небезпеку та користь для здоров'я
Секс на піску викликає потертості Фото: lady.tochka.net

Адреналіну в сексуальне життя приносить інтим в незвичайних місцях. В тому числі на природі. Але є нюанси та ризики, на які потрібно зважати.

Щоб збільшити кількість екстремальних відчуттів під час сексу варто експериментувати у відпустці.

Треба враховувати, що пісок не тільки створює дискомфортні відчуття та потрапляє на геніталії. Тому краще взяти з собою пляжний килимок чи каремат.

Та у самій воді є купа мікроорганізмів, які можуть порушити мікрофлору піхви чи сечовивідних шляхів.

Секс в басейні або в стоячих водоймах може призвести до таких гінекологічних захворювань, як дисбактеріозу піхви, або порушення її флори. У проточній воді моря ризиків менше.

Секс на піску викликає потертості, травмує ніжні слизові. Такий секс може закінчитися ранами, виразками, травматизацією і запаленням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як підготуватися до вагітності - поради Уляни Супрун

Адреналіну додає також те, що з великою ймовірністю вас можуть застукати. Секс в публічних місцях в українському законодавстві, а пляж таким можна вважати, вважається адміністратимним порушенням. За це передбачаються штрафи та виправні роботи.

Сексуальна освіта - це, перш за все, про виховання відповідального ставлення і своє репродуктивне здоров'я. За визначенням ЮНЕСКО, мета такої освіти - забезпечити підлітків науковою та об'єктивною інформацією, яка дозволить обдумано приймати рішення і знизити ризики, пов'язані зі статевим життям, - зазначила глава МОЗ.

Сексуальна необізнаність становить серйозну загрозу здоров'ю, а агресивна пропаганда культу сексу в медіа та кінематографі призводить до занадто ранніх сексуальних "дебютів", більшої кількості абортів, сексуального насильства і поширення захворювань.



Зараз ви читаєте новину «Секс на пляжі: назвали небезпеку та користь для здоров'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі