вівторок, 27 серпня 2013 16:51

Facebook пропонує своїм користувачам створювати "сімейні"альбоми

Автор: фото:zn.ua
 

 

Facebook знайомить своїх користувачів з новою функцією, що дозволяє одразу декільком користувачам завантажувати фотографії у один спільний альбом.

Користувач, який створить "груповий" фотоальбом надасть доступ до нього іншим 50 користувачам, які теж зможуть додавати і відмічати фотографії, кількість яких не має перевищувати 200, отже повний обсяг фото може бути 10 тис фото.

Власник альбому буде мати над ним повний контроль, зможе видаляти, коректувати всі фото. В той час, як запрошені користувачі зможуть лише працювати зі своїм фото.

Тепер функція допоможе користувачам об'єднати всі фото з однієї події: весілля, Дні народження та інші заходи, зробити таким чином "сімейні" альбоми. Instagram, який теж належить компанії Марка Цукерберга, залишиться місцем, де можна обговорити фото окремо, поодинці.

Від сьогодні спільні альбом запускатимуться для невеликої групи англомовних користувачів, пізніше, стануть можливими для користування для всіх англомовних користувачів, а потім для всього світу.

Зараз ви читаєте новину «Facebook пропонує своїм користувачам створювати "сімейні"альбоми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі