понеділок, 19 липня 2021 10:58

Бродячий кіт став зіркою інтернету: що зробило популярним чотирилапого
21

Чарівний кіт Бенсон має пристойний смак.
Фото: a_street_cat_named_benson
Його гардероб налічує десятки різних образів.
Такому різноманіттю вбрання, як у цього пухнастика, можуть позаздрити навіть модниці.
Майже весь одяг Бенсона брендовий.
Раніше чотирилапий не мав дому та родини.

Бенсон - бродячий кіт, якому кілька років тому пощастило знайти дім у США. Господарі одразу ж помітили вражаючі зовнішні дані тварини. Почали фотографувати пухнастика та публікувати світлини в соціальних мережах. Це принесло шалену популярність їхньому вихованцеві. Тепер в Instagram Бенсон має понад 170 тис. підписників.

Про це пише Вoredpanda.

У пухнастого цілий гардероб ексклюзивного одягу. Кожен образ ідеально підходять до інтер'єру та локацій, у яких позує кіт. Секрет популярності чотирилапого не лише в пишному вбранні та милій мордочці, а в тому, що кожен, хто споглядає на його світлину, усміхається.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали оригінальні ідеї для фотосесії з домашнім улюбленцем

Пекінська качка, яку ніжно кличуть Гертрудою, з США. Перната прославилася на просторах інтернету завдяки оригінальній зачісці, якою її нагородила природа. Через це її порівнюють з Джорджем Вашингтоном, королевою Єлизаветою, Альбертом Ейнштейном та багатьма іншими особистостями, відомими своїм волоссям.

Зараз ви читаєте новину «Бродячий кіт став зіркою інтернету: що зробило популярним чотирилапого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі