вівторок, 23 серпня 2011 17:41

Американська пара відсвяткувала заручини в стилі "зомбі"
10

Фото: Фото: amandarynda.tumbir.com

У Каліфорнії закохана пара влаштувала незвичайну фотосесію з нагоди своїх заручин. Джуліана Парк і Бенджамін Лі загримували свого друга під зомбі та попросили його взяти участь у зйомці серії пам'ятних кадрів, пише The Daily Mail. Як розповіли Парк і Лі, вони хотіли зробити оригінальні знімки, присвячені їхнім заручинам, тому вирішили звернутись до теми зомбі. "Ми хотіли, щоб вийшли трохи божевільні, але при цьому продумані й не позбавлені смаку фотографії", - пояснила Парк.

У результаті закохані попросили свого друга, Джейсона Боша виступити в ролі зомбі, який нападає на пару, що відзначає свої заручини невеликим пікніком на свіжому повітрі.

Серія починається з декількох романтичних фото - Джуліан і Бен п'ють вино, сидячи на покривалі в траві. Однак незабаром на фото з'являється зомбі - на перших кадрах його не дуже добре видно, але в міру зменшення відстані між ним та закоханою парою його стає краще видно. У другій частині серії фотографій Парк і Лі відчайдушно чинять опір зомбі та перемагають його за допомогою лопати й ножа.

Автор: Фото: amandarynda.tumbir.com
 

Автор: Фото: amandarynda.tumbir.com
 

Автор: Фото: amandarynda.tumbir.com
 

Автор: Фото: amandarynda.tumbir.com
 

Автор: Фото: amandarynda.tumbir.com
 

Автором знімків стала Аманда Ринда, яка займається фотографією лише близько року. Вона працює разом з Джуліаною в анімаційній студії імені Волта Діснея, і дівчата самостійно загримували Джейсона Боша під зомбі за 45 хвилин.

Як повідомили закохані, вони мають намір покликати свого друга-зомбі на майбутнє весілля (дата поки що не називається). Чи прийде він у костюмі ходячого мерця, невідомо, проте сама Парк заявила, що вона та її майбутній чоловік і самі хотіли б убратися на весілля в костюми зомбі, але хвилюються за душевний стан гостей старшого віку.

Зараз ви читаєте новину «Американська пара відсвяткувала заручини в стилі "зомбі" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі