понеділок, 06 лютого 2012 15:25

Американець створив на деревах поселення з 9 будинків
7

Фото: Фото: mignews.com.ua

В Орегоні, одному з найбільш гористих і лісистих штатів Америки, є поселення, в якому будинку розміщені на деревах. Дев'ять компактних будиночків побудовані в кронах дерев і з'єднані між собою висячими містками, сходами з мотузок і критими дерев'яними переходами.

Військовий медик Майкл Гарньє, вийшовши в запас і опинившись на пенсії, перекваліфікувався в будівельника і побудував ціле селище на деревах, рекламуючи його як ідеальне місце для життя в гармонії з природою, яке підходить для початківців любителів екологічного способу життя та інших туристів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Архітектор створив лісову стежку в повітрі над 300-літніми деревами

Унікальна база "деревного" відпочинку почала працювати ще в 1990 році. Туристи могли поселитися в будь-якому з будиночків, сніданок був включений у вартість проживання. З тих пір на базі мало що змінилося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Альпах побудували 4-зірковий готель без жодного цвяха

Основна будівля, в якій живе сам Майкл Гарньє, стоїть на стовбурах семи дерев. Площа триповерхового котеджу складає 167 кв. м, що дозволяє назвати його найпросторішим будинком на дереві в світі. Решта котеджів, які потопають в пишних кронах дерев, здаються ще затишнішими завдяки компактним розмірам.


Зараз ви читаєте новину «Американець створив на деревах поселення з 9 будинків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі