четвер, 24 листопада 2011 10:32

12 студентів-медиків позували топлес для благодійного календаря

Автор: Фото: Facebook (Kandidatkalendern 2012)
 

Дванадцять студентів, що навчаються на медичному факультеті Упсальского університету в Швеції, знялися з голим торсом для календаря, доходи від продажу якого підуть на благодійність.

За допомогою календаря студенти хочуть зібрати в чистому вигляді від 10 до 20 тис. норвезьких крон (1470-2940 доларів) для того, щоб віддати їх в організацію "Лікарі без кордонів". "Головною метою було зробити щось для благодійності, а весь прибуток віддати "Лікарям без кордонів", - каже ініціатор проекту студент Леопольд Баарс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 11 пенсіонерок роздяглися для календаря

Баарсу не довелося довго шукати кандидатів на роль моделей. Коли він запропонував одногрупникам знятися топлес для календаря, прибуток від продажу якого буде спрямований на благодійність, від охочих не було відбою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стюардеси знялися в нижній білизні для "благодійного" ??календаря

Календар із зображенням 12 добре сформованих чоловіків був відзнятий недалеко від медичного факультету Упсальского університету. Темою майбутнього календаря, як сказав студент, буде "перетворення на лікаря". Календар буде оформлений таким чином, що кожен місяць символізуватиме один семестр навчання в медичній школі, повідомляє The Local.

Придбати календар можна буде в Академічній лікарні або в Біомедичному центрі при університеті. Однак ті, хто не зможе цього зробити з якихось причин, можуть зв'язатися з учасниками проекту через їх сторінку на Facebook і замовити календар в іншу країну.

Зараз ви читаєте новину «12 студентів-медиків позували топлес для благодійного календаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі