пʼятниця, 06 квітня 2012 06:15

Зять Олега Блохіна побив пішохода

Киянина Андрія Пясецького ввечері 3 квітня побив співак і бізнесмен 34-річний Сергій Ларкін — зять головного тренера збірної України з футболу Олега Блохіна.

Андрій Пясецький ішов тротуаром на вул. Лесі Українки, там же їхав джипом "лексус" Сергій Ларкін, він співає під псевдонімом Ларсон. Пішохід зробив тому зауваження, за що музикант обурився, вийшов із салону іномарки і почав бити Андрія.

— Мене ледь не збив той чорний джип, — каже Андрій Пясецький. — Наскочив на тротуар і зупинився в 3 сантиметрах від мене. Я такого не люблю. Мабуть, надто емоційно відреагував на це. Коли відкрив очі — уже сидів у "швидкій".

Андрія відвезли до лікарні.

— Почуваюся погано. Зараз в інституті нейрохірургії, відділення нейротравми. Я госпіталізований із діагнозом гематома, деталей не пам'ятаю, — каже він.

— Це відбувалося на зебрі в 2 метрах від тротуару, де стояв "лексус". Після цього водій сів у авто, з'їхав з тротуару і рвонув по вулиці Щорса, — додає свідок Тарас Ратушний.

Ларсон запевняє, що нікого не бив.

— Я заїжджав на парковку ресторану. На нього не наїжджав. Якби хотів наїхати —  наїхав би. Коли я його пропускав на пішохідному переході, він мені показав середній палець. Це означає "пішов на х...". Після чого я вийшов і вирішив із ним поговорити. Він неадекватно повівся, після чого я його штовхнув, сів у машину і поїхав, — каже музикант.

Зараз ви читаєте новину «Зять Олега Блохіна побив пішохода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі