пʼятниця, 01 липня 2011 07:00

Жінка викинулася з восьмого поверху

Тернопілька 37-річна Олена перед обідом 22 червня викинулася з вікна восьмого поверху панельного будинку на вул. Анатолія Монастириського, 46. Це спальний житломасив. Там живе її бабуся.

— Я вечером із дачі вертаюся. Бачу — лавочка поламана. Думаю, от хулігани. Навіть залізо погнули. А то, оказується, жінка впала, — говорить 70-річна Емілія Пастущак із першого поверху.

— Першим побачив мій дядько, — додає 38-річна Наталія Квятковська. — Вертався з базару, ніс замок, щоб мені поміняти. Тільки до вхідних дверей підійшов, чує — бух! Обертається — жінка лежить. Прибіг, у двері мені тарабанить. Каже, визивай "скору", жінка впала.

Олена викинулася з квартири №29 і впала на лавку біля під'їзду. Її відкинуло до дверей.

— Я її ніколи тут не бачила. Була одіта в гарний спортивний костюм, білу маєчку, білі шкарпетки, без взуття. Не стогнала, але ще ворушила губами й лівою рукою.

У 29-й квартирі прописана 85-річна Марія Муравська. Живе з молодшою сестрою Станіславою.

— Бабці біля неї на коліна ставали, казали: "Лєна, що ж ти наробила", — згадує Наталія Квятковська.

Сусідка покійної з квартири навпроти каже, що ніколи її не бачила.

— Хтось розказував, вона з-за кордону тільки повернулася. Певне якісь проблеми мала, що кинулася. Бо випадково випасти не могла. У них балкон не засклений — щоб припустить, що вікна мила.

Із жителями квартири №29 поговорити не вдається.

— Жінка померла за годину, — каже з міської тернопільської лікарні швидкої допомоги Євген Голик. — У неї були травми всіх органів, переломи кінцівок, розбита голова.

Зараз ви читаєте новину «Жінка викинулася з восьмого поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі