пʼятниця, 31 березня 2017 05:10

"Жили заможно, трудилися, гроші не тринькали"

— Серед ночі Оксана почула крик мами. Із чоловіком кинулася до неї. Леся лежала на підлозі порізана. Викликали "швидку" й поліцію. Врятувати не змогли. Кажуть, у неї було вісім ножових поранень у груди та руки, контрольний — у серце. Втратила багато крові. З хати нічого не зникло. Оксанка на восьмому місяці вагітності. Не знаю, як вона той жах пережила, — говорить Олена Боднар із міста Чернівці.

26 березня у власному будинку на вул. Матросова зарізали 52-річну Олесю Макух. Із чоловіком 53-річним Василем займалася бізнесом. Мали фірму "Мавіс" із виробництва металопластикових вікон і дверей, меблів на замовлення.

— Олеся з чоловіком жили заможно, трудилися, гроші не тринькали. Построїли двоповерхову хату. Ремонти через рік робили, мали два джипи. Виховали двійко дітей. Донька заміжня. З чоловіком мешкає у батьків. Молодший син вчиться в столичній академії внутрішніх справ, — продовжує Оксана. — Тієї ночі Вася, донька та зять спали нагорі. Леся — на першому поверсі на дивані. Вбивця відтиснув вікно і заліз в хату. Мав із собою зашморг і вогнепальну зброю.

Олеся Макух родом із села Добровляни Заліщицького району на Тернопільщині.

— Разом ходили до школи. Олеся з хорошої, інтелігентної сім'ї. Має старшого брата. Він на Івано-Франківщині живе. З дитинства кругленька була. З роками це її тільки прикрашало. Стала схожа на панночку. Вчилася на відмінно, акуратистка. Добра та спокійна, — розповідає колишня однокласниця Уляна Котлярова. — Василь вчився на клас старше. Кохання в них було ще зі школи. Одружилися й виїхали в Чернівці. Створили бізнес. Батькам помагали.

Жінку поховали 27 березня.

Зараз ви читаєте новину «"Жили заможно, трудилися, гроші не тринькали"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі