вівторок, 22 лютого 2011 04:30

Закохані провалилися під лід

Автор: фото надане УМНС України у Черкаській області
  Рятувальники обстежують автомобіль ВАЗ-2107, який утонув у Осташівському ставі в місті Умань Черкаської області
Рятувальники обстежують автомобіль ВАЗ-2107, який утонув у Осташівському ставі в місті Умань Черкаської області

Увечері 16 лютого на Осташівський став у центрі міста Умань Черкаської області виїхали жовті "жигулі" сьомої моделі. Почали кружляти по льоду. За кілька хвилин крига репнула.

— Ми тоді гуляли над ставком, — згадує свідок Віталій, 17 років. — Таке тільки по телевізору бачили. Стало цікаво. Дівчина з машини постійно кричала й реготала: "Давай! Уперед! Не тормози!". Потім вони почали бігати по льоду, кричати. Тоді знов поїхали і стали тонути. Останнє, що ми бачили — через вікна двоє людей вилазило. Бігли від машини й матюкалися.

Вранці 17 лютого на льоду видно сліди босих ніг на снігу. Поряд лежить порожня пляшка з-під шампанського і кросівки. Під водою видно жовтий дах машини.

— Як вона в такий холод ноги не обморозила. Мабуть, шампанське гріло, — каже інший свідок Анатолій, 18 років. — На той лід страшно йти, а вони їхали.

На місце виїхали рятувальники і водолази з міста Сміла.

— Ми точно не знали, чи є хтось із потерпілих всередині машини, — розповідає 37-річний Геннадій Лазневий з Уманського відділення МНС. — Водолази побачили, що  машина порожня. За номерними знаками ми визначили власника.

18 лютого машину витягли трактором. Водієм виявився уманець 24-річний Олександр. Каже, машину позичив у родича, катався з дівчиною:

— На лід поїхали перший раз, весело було. Хотів переїхати на другий бік ставка, полінувався об'їжджати. Їхав з дівчиною, думав справити враження. Страшно стало, коли машина провалилася і вода почала набиратися. Вилізли через вікна. Я і за машину заплатю, і кросовки дівчині нові куплю.

Зараз ви читаєте новину «Закохані провалилися під лід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі