пʼятниця, 05 травня 2017 00:20

За Ольгу Гуліну вимагали дві тисячі доларів викупу

У селищі Єланець на Миколаївщині двоє чоловіків викрали 51-річну Ольгу Гуліну. Вимагали $2 тис. викупу.

Жінка працює першим заступником голови райдержадміністрації, очолює районну комісію із земельних питань.

— Поверталася з дому після обідньої перерви. Раптом до автомобіля підбігли двоє чоловіків. Заштовхали на заднє сидіння. Один мене затис, щоб не втекла. Наказав опустити голову. Вимагали 2 тисячі доларів за життя, — розповідає Ольга Гуліна. — Заклякла. Боялась і слово сказати. Потрібної суми не мала, щоб заплатити. Домовилась, що подзвоню до знайомих, позичу. Гроші знайшла. Але по них треба було їхати. Чоловіки постійно з кимось говорили по телефону, тягнули час. Викуп забирати відмовилися. Виштовхали мене біля лісу й поїхали. Було темно, куди йти — не знала. Чула, як вовки поряд вили. Зробилося страшно.

Ольга Гуліна всю ніч просиділа на дереві. Вранці пішла до найближчого села, звідти подзвонила родичам.

— Одного з чоловіків затримали. Переховувався в Кіровоградській області. Має судимість за крадіжку автомобіля. Йому 32 роки. Ім'я іншого нам теж відоме, шукаємо. Чоловікам загрожує 12 років ув'язнення, — каже Микола Стремилов з Єланецького відділення поліції.

Ольга Гуліна потрапила до лікарні. Проходить реабілітацію після пережитого стресу.

Зараз ви читаєте новину «За Ольгу Гуліну вимагали дві тисячі доларів викупу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі