вівторок, 15 серпня 2017 07:30

"Выбирая между психушкой и смертью, я склоняюсь ко второму"

У Києві півтори доби шукали 17-річну Антоніну Денисову. 10 серпня близько 20:00 сказала батькові, що поїде на велосипеді фотографувати вечірнє місто. За годину на дзвінки не відповідала. Потім вимкнула телефон. Між книгами в кімнаті дівчини батько знайшов передсмертну записку.

"Выбирая между психушкой и смертью, я склоняюсь ко второму. Пап, ты навязываешь мне учебу, занятость, спорт, но единственное мое желание заключается в остановке сердца от истощения. Мечта больше не сбудется. Придется умереть быстро. Ты если читаешь это, в живых меня уже нет", — написала Антоніна.

Батьки звернулися до поліції. Організували власні пошуки доньки.

— Мы с женой в разводе. Тоня жила то у меня, то у матери. Последние три года она не воспринимала свое тело, — розповідає Григорій Денисов, батько дівчини. — При зрості 173 сантиметри хотіла важити 60 кілограмів. Натомість мала 66–67. Хотіла схуднути — і не могла. Мала комплекси, казала, що нікому не потрібна.

Антоніну знайшли правоохоронці вранці 12 серпня. Де вона була, не повідомляють.

— Однолітки кепкували з Тоні, що в неї зайва вага. Це її сильно зачіпало. У 17 років усі хочуть бути моделями, — говорить Валентина, бабуся дівчини.

— Тоня знайшлася. Зараз у лікарні, її стан тяжкий, — каже матір Антоніни Олеся.

Зараз ви читаєте новину «"Выбирая между психушкой и смертью, я склоняюсь ко второму"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі