пʼятниця, 17 грудня 2010 04:15

Володимир Безнос тричі намагався покінчити з життям

43-річний Володимр Безнос із села Яроші Глобинського району Полтавської області тричі намагався покінчити життя самогубством. Переймався, бо застрелив колишню співмешканку 32-річну Світлану Любченко.

Спочатку Володимир вистрелив собі в голову, але зачепив тільки м'які тканини підборіддя. Вдруге спрямував дуло у живіт і натиснув на спусковий гачок. Однак у рушниці закінчилися набої. У розпачі пішов до траси й кинувся під машину, та водій уникнув наїзду.

— 13 грудня вночі до чергової частини Глобинського райвідділу міліції надійшло повідомлення з райлікарні, що до них доставили чоловіка з вогнепальним пораненням. Туди виїхали слідчо-оперативна група і керівництво райвідділу. При з'ясуванні обставин викрили ще й убивство, — говорить Марина Грицаєнко з місцевої міліції. — Цей чоловік важко переживав розрив з коханою. Увечері дізнався, що до неї повинен завітати інший. Лютий від ревнощів викрав у сусіда мисливську рушницю і пішов до жінки. Зайшов і двічі вистрелив. Потім оговтався, але жінка вже померла.

Володимир залишив у будинку Світлани передсмертну записку зі словами "Якщо ти не хочеш бути зі мною, то не дістанешся нікому!".

— Свєта з Володьою прожили разом років вісім, — розказує Людмила Миколаївна із сусіднього села Пироги. — Вона працювала охранніком, пристарілих обслуговувала як соціальний працівник. Він трактористом робив у сільгосппідприємстві імені Мічуріна. Спочатку жили в Ярошах у старій батьківській хаті Володі. Корови були, хазяйство. Тоді щось не заладилося і перейшли жити у Пироги до Свєтиних батьків. Він шебутний. Як без настрою, може обідить людину, матюкається. Цієї весни побив Свєту і тещу. Ті заявили в міліцію. Мабуть, місяців три тому розійшлися, бо він повернувся в Яроші.

Чоловік зараз під вартою лежить у лікарні. Йому загрожує до 15 років в'язниці.

— Він визнав свою провину. Сказав, що через ревнощі не міг контролювати свої дії, — говорять у міліції.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Безнос тричі намагався покінчити з життям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі