четвер, 21 серпня 2008 07:06

Вольдемара Мітрофанова непритомного викинули на узбіччя

Автор: фото: Михайло ПЕРКОВ
  Вольдемара Мітрофанова з Хмельницького доправили до лікарні зі струсом головного мозку та переломами восьми ребер
Вольдемара Мітрофанова з Хмельницького доправили до лікарні зі струсом головного мозку та переломами восьми ребер

5 липня Вольдемара Мітрофанова, 72 роки, у місті Хмельницький збив автомобіль. Свідки кажуть, двоє з тієї машини домовилися з лікарями "швидкої" і забрали чоловіка. Потім викинули в канаву. Його знайшла донька.

— У старшої дочки, що живе в Росії, було дєнь рождєнья, — розповідає Мітрофанов. Він лежить у міській лікарні Хмельницького. — Я зняв у зберкасі 600 гривень. Переходив дорогу. Удар. Очнувся, коли приїхала "скора". Думав, що все нормально. А що було далі — не пам"ятаю. Помню, як "скора" забирала вдруге.

Аварія сталася на перехресті вул. Курчатова та пров. П"яскорського.

— Було десь пів четвертого, — згадує свідок 49-річний Віктор Карван. — Я їхав на машині. Бачу — чоловік збирається переходити дорогу. Тут виїхав грузовик і мені якийсь час не було видно, що там робиться. Під"їжджаю, бачу стоїть "жигуль" 99-й із прицепом, а під задніми колесами лежить чоловік. У легковушки лобове стікло побите, а на капоті вм"ятина сантиметрів 5. Придивився, а то збили мого сусіда Володю Мітрофанова.

Віктор зателефонував у "швидку", потім зайшов у ощадкасу.

— Мені кажуть, що Мітрофанов зняв 600 гривень, — продовжує Карван. — Касир його знала. Я вийшов подивитися, щоб не забрали гроші.

Із Віктором Карваном була його донька Ліза. Обоє бачили, як Мітрофанова виносили із машини швидкої допомоги.

— Дивлюся, із "швидкої" виносять чоловіка, — згадує 26-річна Ліза Карван. — Двоє беруть Мітрофанова за ноги, лікарі за руки та кладуть на заднє сидіння "жигулів". Сідають у машину. Вони вперед, "скора" за ними. А причеп, завантажений дверима, відчепили ще раніше. Так і залишили.

Віктор Карван дізнався номер телефону доньки Вольдемара Мітрофанова.

— Я почала шукати батька, — розповідає 37-річна Віра Мітрофанова. — Їздила по лікарнях, телефонувала у травмпункт. Його ніде не було. Віктор зв"язався із "швидкою". Йому сказали, що ніякого ДТП на тому місці не трапилося. Із сестрою Оленою ми приїхали на те місце, де збили батька. Знайшли його непритомним на обочині за кілометр звідти.

У лікарні в постраждалого виявили струс головного мозку та переломи восьми ребер.

Слідчий Хмельницького міського управління міліції Вадим Музика послався на таємницю слідства й від коментарів відмовився.

— Можу повідомити лише, що перевіряємо всі обставини цієї справи, — каже Музика.

Зараз ви читаєте новину «Вольдемара Мітрофанова непритомного викинули на узбіччя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі