пʼятниця, 26 листопада 2010 01:30

Вінницьким лісом дев'ять годин блукав іноземець

— Я етім женщинам не слушять болше, — говорить рятувальникам громадянин Туреччини Нешек Коюк-Бакан, 20 років.

На світанку 23 листопада він стоїть під селищем Вороновиця Вінницького району. Понад 9 год. з дружиною, сином та подругою блукав лісом.

Нешек, дружина-одеситка 18-річна Майя Стародуб, 1,5-місячний син Шірін і знайома Марія Локтєва, 19 років, їхали у село Кліщів Тиврівського району на автомобілі "Хонда Сівік".

— Кліщів недалеко від Вороновиці, кілометрів до 30-ти, — розповідає рятувальник 27-річний Руслан Шинкарук. — Майя хотіла там бабушку провідати. Якісь люди порадили скоротити шлях. Вказали дорогу, але вони з'їхали в ліс. За 2 кілометри "хонда" забуксувала.

Жінки кілька годин намагалися виштовхати іномарку власноруч.

— Куди там. Машина застряла у глиняній ямі. Добре, що додумалися подзвонити на службу порятунку. Ми їх шукали по орієнтуванням. Вони запам'ятали, що проїжджали профтехучилище у Вороновиці. Потім рухалися вздовж військової частини. Світили фарами, аби нас побачили. Насилу знайшли. Думали, що самі там залишимося. Наш ЗІЛ застряd, що вже казати про цю "хонду". Вивезли їх на трасу. Вони передумали в Кліщів їхати. Той турок на жінку вже й не кричав.

Зараз ви читаєте новину «Вінницьким лісом дев'ять годин блукав іноземець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі