пʼятниця, 25 березня 2011 08:00

Віктор Івлєв убив сина на 8 березня

38-річний Віктор Івлєв із села Привільне Красноперекопського району Криму 8 березня забив до смерті сина 6-місячного Максима.

Віктор — місцевий. Із 30-річною дружиною Марією виховував п'ятьох дітей: 11-річного Владислава, 6-річну Анастасію, 4-річного Володимира, 3-річну Аліну й Максима.

8 березня Віктор із Марією пішли в гості. Дітей лишили самих. Максим спав у візочку. Батько повернувся перший. Розлютився, бо дитина плакала. Схопив її та жбурнув на старий диван. Хлопчик вдарився об верхню спинку і захрипів. За півгодини прийшла мати. Побачила Максима і побігла у фельдшерський пункт. Немовля померло внаслідок розриву печінки, перелому ребер і забоїв внутрішніх органів.

— Коли приїхав наряд, чоловік не ховався, — кажуть у міліції. — Розвалився на кроваті.

— Ми кілька разів навідувалися до них, — розповідають у сільраді Привільного. — Хата напіврозвалена, брудно, холодильник вічно пустий. Діти голодні, роздягнені. Кажуть, Вітя останнім часом був дуже злий. Начебто Максим не його.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Івлєв убив сина на 8 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі