вівторок, 27 листопада 2018 07:40

"Вийшов мовчки з машини. Більше його не бачили"

Автор: www.facebook.com/Олександр Баранович
  Другокурсник Олександр Баранович із села Забужжя Любомльського району на Волині зник безвісти 28 жовтня. За три тижні його мертвим знайшли в річці Стир
Другокурсник Олександр Баранович із села Забужжя Любомльського району на Волині зник безвісти 28 жовтня. За три тижні його мертвим знайшли в річці Стир

19-річного Олександра Барановича поховали в селі Забужжя Любомльського району на Волині 20 листопада. Зник 28 жовтня, коли повертався в гуртожиток. За 20 днів його мертвим знайшли в річці Стир.

Баранович був студентом другого курсу Волинського коледжу Національного університету харчових технологій. Вчився на техніка-технолога. Підробляв кухарем у кафе.

— Кажуть, на вихідних тоді був із дівчиною на вечірці. Не хотів їхати, але його вмовили, — розповідає місцева жителька Ганна Іванівна, прізвище не вказує. — Святкували на дачі у знайомого в селі Човниці Ківерцівського району. Приревнував дівчину до колишнього. Поскандалили. А як їхали додому в таксі — вийшов мовчки з машини серед дороги поблизу вулиці Ковельської. Більше його не бачили. Про дівчину знаємо лишень, що разом вчилися. Ніхто не вірить, що Сашка міг отак утопитися. Він цінував життя і рідних.

Олександра та його сестру 21-річну Галину останній рік виховував батько Сергій Михайлович, 52 роки. Мати Галина померла 2017-го. Їй було 44 роки.

— Коли Сашко зник — Сергій Михайлович три тижні був у Луцьку, не втрачав надії, що син знайдеться живим, — говорить голова села 41-річний Олександр Герун. — Сашко був хорошою дитиною, вчився, працював. Село шоковане звісткою про його смерть.

Про Олександра Барановича в коледжі згадують добре. Був спокійний і розважливий хлопець.

— Він — одна доброта, завжди з відкритою душею до всіх, аби допомогти. Може, тому з ним таке і сталося, — каже класний керівник Тетяна Володимирівна. — Сашко вступив на державне, гарно вчився. До всього ставився відповідально. Підробляв. Інколи через це пропускав деякі пари, але завжди все відпрацьовував.

— Напередодні його зникнення нічого не віщувало біди. У п'ятницю, 26 жовтня, у нього був день народження. Він сміявся і жартував, — додає Тетяна Володимирівна. — Обіцяв ще мені, що весь місяць буде на всіх парах, бо щось там із роботою не виходило. А вже на вихідних ця трагедія сталася.

Слідів насильницької смерті на тілі хлопця правоохоронці не виявили. Він утопився, за попереднім висновком експертів. Усі обставини смерті з'ясовують.

Зараз ви читаєте новину «"Вийшов мовчки з машини. Більше його не бачили"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі