пʼятниця, 09 листопада 2018 07:16

"Вагітність приховувала. Носила просторий одяг"

У Черкасах 16-річну студентку економіко-правового коледжу підозрюють у вбивстві новонародженого сина. Немовля в коробці з-під взуття знайшли в кімнаті гуртожитку, де мешкала. У грудній клітці мало дві колоті рани.

— У дівчини суворі батьки. Наказали: вчитися і ніяких гульок, — розповідають в обласній поліції. — Вагітність приховувала. Носила просторий одяг. Ходила на навчання, нарівні з усіма займалася фізкультурою. У день, коли народила, на пари не пішла. Лишилася в гуртожитку. Коли повернулися сусідки по кімнаті, вона знесилена лежала в калюжі крові. Викликали "швидку".

Дівчина переконувала медиків, що отруїлася грибами.

— Після огляду в неї спитали, де дитина. Не признавалася, — говорить Дмитро Грищенко з обласної поліції. — Наступного дня в її кімнаті подруги виявили коробку з немовлям. Принесли до лікарні. Там викликали поліцію.

— Дитя було семимісячне, — додають правоохоронці. — Під її ліжком у тазику знайшли послід після пологів, матрац був у крові.

Батько дитини — 20-річний односелець дівчини. На її сторінці в соціальній мережі є цьогорічні фото з моря. На всіх позує спиною до об'єктива.

— У селі всі помічали, що вагітна. Старалася якомога рідше приїжджати додому. Боялася, що рідні сваритимуть, — каже Олександр, односелець поро­діллі. Прізвища не називає.

Зараз ви читаєте новину «"Вагітність приховувала. Носила просторий одяг"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі