вівторок, 27 травня 2008 07:09

В аварії під Житомиром загинули 11 чоловік

  Рятувальники дістають тіла з мікроавтобуса ”Фольксваґен ЛТ-35” на об’їзній Житомира увечері 23 травня. Жоден пасажир не вижив
Рятувальники дістають тіла з мікроавтобуса ”Фольксваґен ЛТ-35” на об’їзній Житомира увечері 23 травня. Жоден пасажир не вижив

Вантажівка "сканія" із причепом їхала увечері 23 травня північною об"їзною дорогою Житомира в напрямку Володимира-Волинського. Водій, громадянин Республіки Боснія та Герцеговина 52-річний Машик Зафер, рухався зі швидкістю близько 100 км/год.

О 21.00 фура виїхала на зустрічну смугу. Зіткнулася з мікроавтобусом "Фольксваґен ЛТ-35", який рухався із такою самою швидкістю. Водій і 10 пасажирів загинули на місці. Машик Зафер отримав тілесні ушкодження.

— Вантажівка буквально роздавила автобус, — каже заступник міністра транспорту і зв"язку Леонід Сергієнко. — При такому ударі шансів ні в кого не лишалося. Усі сидіння мікроавтобуса відірвалися, бо його переобладнали на пасажирський із вантажного.

Невідомо, чому іноземець виїхав на зустрічну. Припускають, або заснув, або йому стало зле.

В обласному управлінні міліції створили штаб допомоги. Родичам загиблих замовили готельні номери, допомагають розпізнавати тіла.

Мікроавтобус "фольксваґен" належить приватному підприємцю Петрові Солов"ю із Рівного. Він мав ліцензію на перевезення пасажирів, однак ДАІ неодноразово його штрафувала. Торік рівнянин отримав загалом штрафів на 14 тис. грн, із початку 2008-го — на 2 тис. грн. Досі не сплатив.

У неділю в Рівному поховали 44-річну Людмилу й 45-річного Петра Кухарчуків. Жінка працювала учителькою молодших класів, чоловік продавав м"ясо на базарі. За традицією щороку їздили до кумів у Київ. Разом подорожували Україною. Цьогоріч планували їхати до райцентру Чигирин на Черкащині. У родини залишилися два сини.



Список загиблих

  1. Кондратюк Віктор Миколайович, 38 років.

  2. Годун Інна Владиленівна, 39 років.

  3. Строцюк Валерій Іванович, 42 роки.

  4. Горшеньов Антон Олександрович, 27 років.

  5. Кузьменко Андрій Миколайович, 26 років.

  6. Ноговіцин Олександр Леонідович, 49 років.

  7. Щербаков Олександр Анатолійович, 26 років.

  8. Ковтун Олена Миколаївна, 26 років.

  9. Кухарчук Людмила, 44 років.

10. Кухарчук Петро, 45 років.

11. Поліщук, особа чоловічої статі, орієнтовний вік до 40 років.

Зараз ви читаєте новину «В аварії під Житомиром загинули 11 чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі