середа, 28 листопада 2012 05:30

Ювелірну крамницю пограбували за 28 секунд

У торговельному комплексі "Шахтар" у місті Олександрія Кіровоградської області вночі минулої середи пограбували ювелірну крамницю. Злодії впорались за 28 с. Наряд охорони "Ягуар 2000" приїхав на місце за 2 хв.

— О четвертій ранку до центрального входу "Шахтаря" під'їхав джип, — каже начальник Олександрійського міськвідділу міліції Василь Горячев. — Із нього вискочили п'ятеро чоловіків, двигун не глушили. Ломом відчинили вхідні двері й удерлися досередини. Одразу побігли до прилавка з коштовностями. Зламали його, схопили два сейфи. Один виявився тяжким, його покинули. Другого кинули в багажник джипа і на повному ходу поїхали зустрічною смугою в напрямку об'їзної. Ми знайшли одного свідка. Він казав, що люди були у масках, з ліхтарями на лобах. Сейфи містили ювелірні вироби на 600 тисяч гривень.

Міліціонери зазначають, крадії діяли професійно. Прикраси у крамниці зберігали з порушенням інструкцій.

Торговельний комплекс "Шахтар" розташований на першому поверсі 5-поверхівки на центральній вулиці Олександрії — просп. Леніна. Крім ювелірного відділу, в закладі є магазини жіночої білизни, дверей та вікон, дитячих іграшок і дитячого одягу. Частина приміщення пустує. Ювелірка — за 5 м від вхідних дверей, два прилавки встановлені літерою "Г". Сейфи стояли за ними.

— Я третій місяць в Олександрії, — додає Василь Іванович. — Але колеги кажуть, це були заїжджі, діяли за чіткою схемою.

Зараз ви читаєте новину «Ювелірну крамницю пограбували за 28 секунд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі