вівторок, 09 листопада 2010 03:12

Юрист Сергій Андріяш зник біля озера

 

13 липня біля озера в селі Могилівка Жмеринського району Вінниччини зник 29-річний Сергій Андріяш. Навколо водойми відпочивали кількасот людей, однак ніхто не побачив, куди той подівся.

— Наступного дня мені подзвонили з міліції, — каже 52-річний Віктор Андріяш, батько зниклого. — Кажуть, син утопився. Як так можна казати, коли не знайшли тіла?

Сергій жив у Вінниці. З дружиною розлучився, та залишила йому доньку. Працював військовим юристом. Звільнився і переїхав працювати до батька — той має ремонтно-механічний завод у селищі Дашів Іллінецького району.

13 липня Сергій із друзями поїхав на озеро. Жінки готували на стіл, чоловіки пішли купатись. Андріяш тільки намочив ноги, бо не вмів плавати, і пішов до лісу.

— Міліціонери 15 днів не бралися за справу, — говорить Віктор Олександрович. — Якби зразу почали шукати, може, щось і було б. Упевнений, що сина викрали через мій бізнес — надіються на викуп. Правда, викрадачі досі не заявились.

Батько переконаний, що Сергій живий.


— Звертався до екстрасенсів, — каже. — Одні кажуть: живий, сидить десь у погребі. Інші — мертвий. Син на днях мені снився. Питаю: "Де був?" — "У Новгороді. Лежав на кроваті, просквозило вуха, то я там лічився". Не знаю, що й думати. Але без колдовства тут не обійшлося. Подумайте, зник 13 числа, у селі Могилівка, біля міста Гнівань.

Андріяш-старший п'ять разів наймав водолазів, щоб обстежили дно водойми.

— Хотів упевнитися, що немає тіла. Водолази привозили спеціальний прибор, бо там 40 метрів глибини. Чого на дні тільки не знаходили: мотоцикли, холодильники, троси з барабанами. Ліс прочісували кілька разів — жодних слідів. Наймав приватних детективів. Ті беруть по 200 доларів на день, і ніякого толку. То сказав їм: "Плачу за пальне, телефонні розмови, обіди. Якщо результат буде — віддам усе як положено". Покрутилися-покрутилися і покинули.

Батько обіцяє 200 тис. грн тому, хто дасть конкретну інформацію про сина. Просить телефонувати йому за номером 0(67) 432 79 96.

— Хоча дзвонять тільки якісь аферюги, — зітхає. — Хотять грошей. Та я довіряю тільки фактам.

Зараз ви читаєте новину «Юрист Сергій Андріяш зник біля озера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі