субота, 19 січня 2008 07:06

Учитель фізики Сергій Міняйло крав худобу

На Сумщині затримали трьох чоловіків і підлітка, які крали худобу з ферм. Їх очолював учитель фізики з села Беєве Липоводолинського району Сергій Міняйло, 41 рік.

Він був керівником туристичного гуртка, вихованці якого часто відвідували всеукраїнські змагання. Організував у селі краєзнавчий музей. Позаторік став лауреатом Всеукраїнського педагогічного конкурсу "Золоте серце".

— Близько двох років вони крали корів, телят, поросят і коней із сільгосппідприємств району, — говорить підполковник Володимир Яковенко з обласного управління МВС. — Уночі заходили на ферми, виводили худобу та забивали в найближчій лісосмузі. М"ясо рубали, потім вивозили машиною.

27 листопада о шостій ранку до райвідділу зателефонували з ферми в селі Великий Ліс. Сказали, що вночі хтось украв коня. Міліціонери знайшли в лісосмузі шматки м"яса та автівку "Деу Сенс". Злодії втекли. За десять днів власника машини Сергія Міняйла затримали.

Учитель зізнався, що з ним худобу крали його 15-річний племінник, 70-річний пенсіонер та 42-річний колишній міліцейський водій. Чоловік почав красти, бо не мав чим виплачувати кредит за машину. Нині хвилюється, що автівку відберуть.

Зараз ви читаєте новину «Учитель фізики Сергій Міняйло крав худобу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі