пʼятниця, 01 квітня 2016 10:29

У Володимира Попова вкрали 40 баранів

— Батько подзвонив і сказав, що у нас викрали баранів. Довелося просити в командира відпустку і їхати шукати, — каже 35-річний Володимир Попов із села Жукова Балка Диканського району Полтавської області. В нього вкрали 40 баранів і овець.

Чоловік другий рік служить в АТО артилеристом. У селі має фермерське господарство.

— Того дня худоба паслася в загороді на луках. Ми обдивилися місцевість. Знайшли сліди копит, які повели на асфальт. Дійшли за 15 кілометрів в інше село. Думали, може, десь на узбіччі лежатимуть рештки порізаної худоби. Але слід урвався. Багато людей бачили, як кілька чоловіків гнали тварин пізно увечері. Але мовчать. Бояться.

Попов написав заяву в поліцію. Також звернувся до ясновидиці.

— Боявся, що баранів пустили під ніж. Віщунка сказала, що перебувають у закритому приміщенні й живі, — продовжує. — Маю ще кілька корів і бичків. Недавно взяв в оренду ставок, планую розводити рибу й пускати за гроші рибалити. Місцеві заздрять, бо не п'ю горілку, намагаюся якось крутитись. Ці 40 баранів та овець для мене — великий статок, бо це щонайменше 80 тисяч гривень. Особливо дорожив вожаком — великим і міцним. До крадіжки причетний хтось із місцевих. Отримував погрози з прихованих номерів, щоб припинив шукати свою худобу. Хвилююся, бо вдома залишилися дружина й малі діти.

Володимир займається волонтерством. Із братом придбали позашляховик для військових.

Зараз ви читаєте новину «У Володимира Попова вкрали 40 баранів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі