четвер, 07 квітня 2011 03:15

У Трускавці затримали вбивцю Владислава Лістьєва

У місті Трускавець Львівської області 24 березня затримали громадянина Росії 44-річного Василя Владиковського. Його підозрюють у причетності до вбивства російського журналіста Владислава Лістьєва.

— Він жив у готелі Трускавця під чужим ім'ям та прізвищем, — розповідає Денис Харчук з обласної міліції. — Міліціонери і бійці "Беркута" затримали його у машині "шкода". Він мав 37 тисяч євро та 65 тисяч гривень. Гроші і техпаспорт на автомобіль вилучили.

Василя Владиковського тримають у Львівському слідчому ізоляторі. Найближчим часом відправлять до Росії — міліціонери Санкт-Петербурга його розшукують. Звинувачують у розкраданні нерухомості і 94,5% частки в статутному капіталі товариства "У Казанського" на суму понад 122 млн руб. — 34 млн грн.

Василь Владиковський є членом тамбовського злочинного угруповання. Його лідера Володимира Кумаріна називають замовником убивства Лістьєва, а Владиковського — одним з фігурантів.

Владислава Лістьєва розстріляли у під'їзді власного будинку 1 березня 1995 року.

Зараз ви читаєте новину «У Трускавці затримали вбивцю Владислава Лістьєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі