вівторок, 12 червня 2012 05:00

У трамваї вибухнув порох

11 червня біля палацу "Україна" на вул. Короленка у центрі Дніпропетровська стався вибух у трамваї №1. Водій зупинив його, відчинив двері.

— Было где-то 13.30, — згадує пасажирка. — Я сидела возле открытого окна, услышала громкий хлопок. Звук не такой, как от хлопанья дверью. За минуту на месте уже были машины с сиренами — милиция, пожарные.— Только по радио об этом сообщили, я начала звонить мужу, родным, знакомым, — говорить дніпропетровка 29-річна Ольга Толобистюк. — Думала, опять началось. Дозвонилась куме. Она мне рассказала, что тот трамвай резко затормозил. Человек 20 мигом выскочили, бросились бежать. После тех взрывов в мусорках у нас в местах скопления народа дежурят эмчеэсники и "скорые". Быстро приехали.— Вибух стався випадково, — пояснює Володимир Поліщук, керівник відділу зв'язків із громадськістю Міністерства внутрішніх справ. — 40-річний чоловік із Запоріжжя, член Товариства мисливців і рибалок, купив для себе порох і капсули. Віз їх у трамваї. Випадково впустив сумку на підлогу. Від падіння відбулися детонація і займання. Той чоловік обпік ноги, також постраждав хлопець, що був поруч. По допомогу звернулися ще шестеро осіб із незначними опіками та в шоковому стані. За нашими даними, тяжко ніхто не травмований.Нагадаємо, 27 квітня у Дніпропетровську сталися чотири вибухи. Невідомі заклали пристрої в бетонні урни. Уламки скалічили 29 людей, зокрема 10 дітей. Опісля з вулиць прибрали бетонні смітники, територію посилено патрулювали міліціонери. У червні затримали чотирьох підозрюваних у вибухах.

Зараз ви читаєте новину «У трамваї вибухнув порох». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі