пʼятниця, 17 вересня 2010 00:32

У трактористів суддям можна стріляти безкарно

— Суддя Євген Вовк не винен, а до відповідальності притягують двох осіб, які напали на нього, — каже 58-річний Микола Лісовий, прокурор Черкаської області. — Стосовно судді органами прокуратури винесено постанову про відмову в порушенні кримінальної справи.

Суддя Дарницького райсуду столиці 37-річний Євген Вовк стріляв із пістолета Макарова у тракториста Олександра Кучу, 30 років. Опісля поїхав до Києва, а пораненого відвезли до реанімації. Його товариша Володимира Лисенка затримали. Сталося це 27 червня в селі Бобриця Канівського району Черкащини.

— Суддям, які розглядають складні справи, де діють організовані злочинні угруповання, мають право видавати зброю, — каже Володимир Вегера, заступник Лісового.

— Усі неупереджені люди вважають винним суддю, а не мого сина, — обурюється 49-річна Зінаїда Куча, мати Олександра. — Лікар казав, що такі поранення можна отримати, коли стріляють у лежачого. Виходить, це є законний захист?

Олександра готують до повторної операції. Йому та Володимирові Лисенку загрожує в"язниця.

Зараз ви читаєте новину «У трактористів суддям можна стріляти безкарно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі