пʼятниця, 01 квітня 2016 10:29

У шахті ліфта загинув 3-річний хлопчик

— Мы услышали грохот сильнейший. Женщина выбежала из подъезда. Кричала, что её сын упал в шахту лифта. Соседка вызвала "скорую", потом приехала полиция, но ребеночка уже не спасли. На маму бедную смотреть было страшно. Они тут с мужем на третьем этаже живут, часто с маленьким гуляла, — розповідає Олена Йосипівна з будинку на вул. Академіка Корольова, 98, в Одесі.

28 березня у шахті ліфта цієї 9-поверхівки загинув 3-річний Данило.

— Мати закотила дитину з коляскою, й кабіна почала рухатися догори. Жінка злякалася. Візок защемило. Вона сильніше дьорнула на себе. Дитина вилетіла, вдарилася об матір і впала до шахтової кабіни, — розповідає Оксана Єгорова з поліції Одеси. — Хлопчик помер від закритої черепно-мозкової травми.

— Якби мама зайшла до ліфта з дитиною на руках, а потім вкотила візочок, такого не сталося б, — говорить Андрій Барбуко, виконувач обов'язків директора товариства "Одесаліфт".

Того дня ліфт лагодив механік.

— Оголошення про ремонт не було. Жінка ще запитала в механіка, чи можна викликати. Він дозволив і тримав двері, щоб вона заїхала в ліфт, — додає Олена Йосипівна.

Дитину поховали 30 березня.

Зараз ви читаєте новину «У шахті ліфта загинув 3-річний хлопчик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі