пʼятниця, 30 липня 2010 00:54

У Анжели Негольшової вкрали вступні документи

У 17-річної Анжели Негольшової з міста Миргород на Полтавщині в поїзді вкрали документи на вступ до вузу.

Анжела подала їх у Національний університет "Київський політехнічний інститут". 17 липня з матір"ю поверталися поїздом додому. Купили квитки в різних купе. Уночі папку із документами витягли із сумки.

— У купе були троє хлопців. Ми з мамою хотіли з ними помінятися місцями. Ті відмовилися. Почали заспокоювати, що всі віруючі й немає чого переживати. Поводилися чемно, розмовляли. Купе не закривали, — розповідає Анжела. — Один представився Ярославом. Випросив у мене номер мобільного.

Уночі ми з мамою вийшли на станції в Миргороді й поїхали додому. Розпакувала сумку і виявила, що зникли документи. Збоку був гаманець із грошима — не взяли. А папку з паспортом, свідоцтвом, атестатом, сертифікатами, характеристиками, ідентифікаційним кодом забрали. Зранку з татом пішли в міліцію.

Новий паспорт пообіцяли зробити за 40 днів

Новий паспорт пообіцяли зробити за 40 днів. Дублікат свідоцтва у школі погодилися відновити за 10 днів. А щоб отримати сертифікати, наступного року треба заново проходити зовнішнє незалежне оцінювання.

— Мене це добило. Переживала, плакала. А через день дзвінок. Ярослав каже: твої документи в мене. І відключився. На той номер, що висвітився, не додзвонилася. Він ще двічі телефонував мені з різних номерів. За третім разом із ним говорив тато. Сказав документи занести в міліцію. Ярослав спершу відмовився. А за два дні повідомив, що здав документи в Харкові у відділок. Там нас запитали, чи писатимемо заяву про крадіжку. А я була така рада, що вирішила не морочиться. 24 липня подала документи в Харківський університет імені Каразіна.

Тато припускає: хлопці або хотіли отримати винагороду за документи, або получить кредит у банку. Мабуть, злякалися, що їх може розшукати міліція.

Зараз ви читаєте новину «У Анжели Негольшової вкрали вступні документи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі