четвер, 09 жовтня 2008 07:04

Тіло чоловіка кілька місяців лежало над дорогою

5 жовтня в лісі неподалік села Бруслинів Літинського району на Вінниччині грибник знайшов тіло чоловіка, приблизний вік якого 40 років.

— Лежав просто під відкритим небом спиною вниз, метрів 20 від дороги, — каже голова сільради Уладівка Анатолій Лєдяєв, 62 роки. — Голова знаходилася метрів за три від тіла. Череп на дві частини розколотий. Поряд валялися зуби.

За попередніми даними, тіло пролежало від трьох до шести місяців.

— Чоловік уже згнив, то видовище не для слабких, — продовжує Лєдяєв. — Спочатку  подумали, що він бомж. Придивилися. Одягнутий був у якісний темно-синій джинсовий костюм. Туфлі світлі, спортивні, недешеві. У кишенях куртки копійки, жувачки дірол, краплі для очей. У штанах знайшли золоту цепочку з кулоном Божої Матері та сім-карту від мобільного. Документів не було.

Правоохоронці зателефонували за останніми набраними номерами із телефонної картки.

— Додзвонилися в Миколаївську область, — додає сільський голова. — Померлий родом не із найближчих сіл. І навіть не із нашого району.

Тіло невідомого відправили на експертизу у Вінницю. Нині встановлюють його особу.

Зараз ви читаєте новину «Тіло чоловіка кілька місяців лежало над дорогою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі