середа, 26 вересня 2007 07:04

Таксист Володимир Дігтярський збив чотирьох людей

Минулої неділі близько 16.00 вулицею Московською, що в центрі Ялти (Крим), мчав синій "шевроле". Машина звернула праворуч, залетіла на тротуар й не зупиняючись поїхала далі.

Вулицею гуляло багато відпочивальників. Перелякані люди почали кричати й розбігатися. "Шевроле" ударяв у спини тих, хто не встиг. Збив трьох жінок і чоловіка. Потім автівка проїхала понад 200 м й урізалася в стіну підземного переходу на зупинці "Овочевий ринок". Лише після цього зупинилася.

— Я виїхав на місце пригоди за викликом й жахнувся, — згадує слідчий Ялтинського міськуправління міліції Микола Ткаченко. — Весь тротуар був у крові, натовп галасував. Четверо людей лежало на землі, над ними кричали інші. Люди витягли з машини водія, побили його й тримали. Запевняли, що він хотів утекти. На вм"ятинах його авто прилипло волосся з кров"ю.

За хвилини на Московську приїхали лікарі. Скалічених пішоходів повезли до міської лікарні. 55-річна Лідія Сорокіна отримала черепно-мозкову травму, струс мозку, переломи ноги. Жінка приїхала в Ялту із США. У донеччанок, 18-річної Юлії Пінчук і Вікторії Савінок, 21 рік, — поламані кінцівки, на тілі багато синців. 44-річний Вадим Ісхабаїв помер по дорозі до лікарні.

На вм"ятинах авто прилипло волосся з кров"ю

Ісхабаїв родом із Латвії. Жив з дружиною Ольгою в Алупці. На вихідних разом з нею та її братом вирішили з"їздити до Ялти. Йшли тротуаром. "Шевроле" зачепило лише Вадима. Він помер на очах у дружини.

— Я не можу відійти від цієї трагедії, — плаче Ольга. — У мене немає слів — це таке горе! Я дуже любила чоловіка, жили з ним щасливо. Досі перед очами його закривавлена голова. Вадим помер у мене на колінах.

Володимир Дігтярський жив із дружиною і дорослим сином в селищі Нікіта, неподалік Ялти. Таксував власною машиною. Колеги кажуть, що він ніколи не був хуліганом чи п"яницею. Вони не вірять, що Володимир міг перед тим випити або бути під дією наркотиків.

Дігтярський каже, що в нього раптово заболіло серце й потемніло в очах. Запевняє, що не розумів, куди і як їхав.

— П"яним водій не був, — стверджує слідчий Микола Ткаченко. — Але чому так учинив — невідомо. Якби він знепритомнів, то повернув би кермо, а так їхав тротуаром по прямій більше двохсот метрів.

Нині Володимир Дігтярський у слідчому ізоляторі міського відділу міліції. Проти чоловіка порушили кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «Таксист Володимир Дігтярський збив чотирьох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі