пʼятниця, 01 липня 2016 06:55

Священик збив джипом трьох людей і втік

— Даринка плакала на похоронах. Просила в мами дати грудь. А мама вже глибоко і назавжди спить, — розказує 50-річна Марія Яцків, секретар сільради в селі Хом'яківка Тисменицького району Івано-Франківської області. 23 червня там поховали 33-річну Світлану Семіонел.

21 червня о 23:00 Світлана з донькою 2-річною Дариною і чоловіком 42-річним Олегом ішли центральною вулицею села. Проводжали подругу Христину Бобуляк із дочкою Марією, 2 роки. Дітей везли у візочках. За 50 м від дому на людей наїхав джип. Сталося це на узбіччі. Родину Семіонел відкинуло в яр. Водій утік.

— Він на високій скорості догнав їх ззаду. У Світлани була розбита голова, кістка з ноги вилізла. У чоловіка очі застелило кров'ю. Дитина ціла. Ми визвали "скору" й поліцію. Ті швидко приїхали. У водія бокове дзеркало відпало, осталося там, — говорить свідок аварії 30-річна Ольга.

У Світлани був пошкоджений мозок. Уночі їй вирізали ­селезінку. Вранці жінка ­померла.

— За уламками машини поліцейські встановили модель. Над ранок відшукали пошкоджений джип "Гранд Черокі" на станції техобслуговування. Належить жителю Тисмениці. Машину вилучили. Згодом поліцейські розшукали власника. Він був за кермом у момент наїзду на пішоходів, — кажуть у поліції.

Водієм є священик 38-річний Тихон Кривецький. Він править в Івано-Франківську, керує Місійним згромадженням святого апостола Андрія.

Світлана працювала у фонді соцзабезпечення Тисмениці. Олег — будівельник. Їздив на роботу до Івана-Франківська.

— То щаслива сім'я. Світлана була ще в декреті, — продовжує Марія Яцків.

— Тьотя Свєта — дуже добра. Раз я зайшла в магазин, а вона була з Даринкою. Ми жартували, й дівчинка заховалася за маму. Тьотя Свєта притулила її до себе і каже: "Що ж ти будеш робити, як мене не буде?" — згадує сусідка 12-річна Вероніка.

Зараз ви читаєте новину «Священик збив джипом трьох людей і втік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі