четвер, 18 лютого 2010 07:26

Світлану Тимчук наречений вигнав із хати

Автор: фото: Ольга КАМЄНЄВА
  Киянка Світлана Тимчук показує копію фотографії будинку, у зведення якого вклала гроші. Колишній наречений продавав хату за 300 тисяч доларів
Киянка Світлана Тимчук показує копію фотографії будинку, у зведення якого вклала гроші. Колишній наречений продавав хату за 300 тисяч доларів

Киянка 50-річна Світлана Тимчук живе в державному притулку для жінок і дітей на столичній Борщагівці.

— Меня бросил муж, — зітхає. — Выманил все деньги и выгнал.

Світлана Олексіївна — інвалід ІІ групи з дитинства, має вади мовлення. Заміжньою не була. За спеціальністю кухар. Жила з хворою матір"ю в 2-кімнатній квартирі на бульв. Перова, 25.

— У "МакДональдзі" познайомилася з Віктором Короткіх, — витирає сльози краєм синього халата. — Він працював водієм. Так мені допомагав, так залицявся, бігав. Із моєю мамою сидів. За два місяці ми подали заяву. Він возив мене у триповерховий особняк. Казав, що ми будемо там жити, щойно добудуємо. Але на то треба гроші.

Світлана продала свою квартиру за $8,3 тис. Гроші віддала нареченому. Із матір"ю винаймала 2-кімнатку.

— Вітя казав: "Почекай чотири місяці і в"їдемо в новий дім". Треба ще внутрішні роботи закінчити. Я віддала свої заощадження, машину, яку він продав. Позичала, влізла в борги. Усе вклала в ту хату, — показує фотографії триповерхового будинку на вул. Западинській. — Та ми не перебиралися. У тій квартирі прожили 2,5 року.

Про одруження Віктор уже не говорив.

— Зрозуміла, що й не збирається. Вимагала переписати на мене частину дому. Він і тут обдурив. Склав заповіт на стару батьківську хату. А то якась страшна халупа.

Світлана пішла вимагати грошей до нового будинку.

Питаю: "Ти вирішив гарем тут відкрити?"

— А в котеджі жила його колишня дружина Олена. Сам Вітя подався на заробітки. Ми з мамою перебралися до неї. За рік Вітя повернувся. Бач, каже, от і живеш у цьому домі. Знову почав просити грошей. Бере за горло — позич і все. Не було де дітися. Знову віддала все. Взамін він написав зобов"язання, що купить мені двокімнатну квартиру.

У будинку на Куренівці Світлана з Оленою прожили чотири роки. Потім Віктор привів у дім ще одну наречену Лесю. Вона працює вчителькою молодших класів.

— Я питаю: "Ти вирішив гарем тут відкрити?". Розказала Лесі, як мене обманув. Її він теж кинув. Вона продала свою однокімнатну квартиру в Білій Церкві, місце на базарі, позичила 2,5 тисячі доларів і віддала йому. Потім він і її виганяв, із мене знущався, митися не давав.

Після смерті матері Світлана подала на Віктора до суду. Слідчі порушили кримінальну справу. З"ясували, що Короткіх заборгував нареченим, знайомим, сусідам.

— Одній мені винен 12 тисяч доларів і двокімнатну квартиру, — каже жінка.

У притулку вона може жити не більш як два місяці. Сподівається, що суд змусить чоловіка продати будинок і поділити гроші. Однак той не ходить на засідання.

Світлана Олексіївна показує копію з газети "Авізо". 2006 року Віктор розмістив там оголошення: "Продається 3-поверховий єврокотедж, 300 кв. м, три каміни, гараж на три авто. Елітне місце. $300 тис.".

Зараз ви читаєте новину «Світлану Тимчук наречений вигнав із хати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі