четвер, 15 березня 2007 18:05

Сергій Губич викинувся з третього поверху райвідділу міліції

О другій годині дня у внутрішній дворик міськрайвідділу міліції міста Ніжин на Чернігівщині випав 26-річний Сергій Губич. Непритомного чоловіка правоохоронці відвезли до травматології лікарні. За годину він помер. За кілька днів чоловіка поховали поряд із батьком у селі Черняхівці за 20 км від райцентру.

— Якби можна було сина підняти, я б і квартиру продала, — плаче мати Галина Петрівна.

Сергій з матір"ю жив у Ніжині. Відсидів за крадіжку 2,5 року. За гарну поведінку звільнився на рік раніше. Влаштувався працювати на м"ясокомбінат, але до закінчення повного терміну ув"язнення (5 квітня 2007 року) мав ходити відмічатися в міліцію.

— Мав ходити, але не ходив, — розповідає жінка. — Казав: "Мамуля, я так тебе люблю. А ось міліції боюся".

У лютому Губича затримали на п"ять діб за те, що махав перед міліціонером битою пляшкою. Потім відпустили, наказавши з"явитися 5 березня. Того дня по обіді лейтенант міліції Ігор Фурман прийшов до Сергія додому, щоб забрати до відділу. Чоловік спокійно одягнувся й вийшов із хати. У міліції мали скласти адмінпротокол за непокору в лютому правоохоронцеві. За рішенням суду повинен був сплатити щонайбільше 255 грн штрафу.

У міліції припускають, що Губич вистрибнув із вікна, намагаючись втекти. Однак у Ніжині хотять чутки, що Сергія викинули. Внутрішній дворик, куди впав Сергій, по периметру огороджений двометровим парканом із колючим дротом.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Губич викинувся з третього поверху райвідділу міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі