четвер, 10 березня 2016 07:40

Розчленований труп чоловіка знайшли через 15 років

У місті Кузнецовськ на Рівненщині у власній квартирі 26 лютого повісилася 55-річна Лілія Єгорова. Її знайшов 21-річний син. За три дні до того жінка зізналася, що ­2001-го вбила, розчленувала й закопала свого чоловіка. Йому тоді було 32.

— Ми дерева садили на участку. Біля межі від сусідів хотіла посадить вишню. Тільки стала копати — а там сумка така клєтчата. Ми глибше давай — вона була з півметра в землі. Дістали, ножем її розрізали. Звідти викотилася голова. Викликали поліцію. Я зразу і пригадала історію, яку сусідка колись розказувала. Що її чоловік на заробітки поїхав, і більше від нього ні слуху ні духу не було. Ніхто його не шукав, бо вона не заявляла. Хіба мало таких, що їдуть і не вертаються, — розповідає 60-річна Уляна Гошта.

23 лютого на дачній ділянці неподалік села Стара Рафалівка Володимирецького району на Рівненщині вона знайшла розчленовані людські рештки. Поліція з'ясувала, що в сумці було тіло Віктора Єгорова.

— Ліля покойна із сином у Кузнецовську мешкала. Працювала десь на госслужбі, ким точно не знаю, бо сюди зрідка навідувалася, — розповідає місцевий Євген Іванович. — У неї двоє дівчат від першого шлюбу. Тоді ще син родився. Жили наче непогано, але Вітька задиристий був — сварився з усіма й Лілю бив. Уже як трупа розкопали, то почали балакати в селі, що Ліля під час бійки дала йому топором по голові. Дітей удома тоді не було, то вона порізала його, склала в сумку і привезла на дачу. Щоб ніхто нічого не запідозрив, його речі теж зібрала — одежу, взуття, бритву й зубну щітку. Так, ніби він поїхав у Португалію. Сокиру, якою вбила, у копанку коло дачі викинула. Міліція там три дні шукала з металоіскатєлєм. Не знайшли — десь видно в намулі засіла.

У квартирі правоохоронці виявили залишки крові покійного.

— Коли відкопали рештки — почалася перевірка. Дружина зізналася, що вбила й розчленувала чоловіка, — розповідає Марія Юстицька з Рівненської поліції. — Цей злочин не має терміну давності, його кваліфікували як убивство з особливою жорстокістю. Жінка могла сісти у в'язницю довічно.

Зараз ви читаєте новину «Розчленований труп чоловіка знайшли через 15 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі